Νέα Σχολική Χρονιά

Αγαπητοί μου,
Η περασμένη σχολική χρονιά ξεκίνησε στο απόηχο μιας επιτυχημένης παράστασης, με όρεξη και σχέδια για δυναμική, ανοδική πορεία. Ο Covid 19 ήρθε να ανατρέψει εν μέρη τα σχέδιά μας και να μας δείξει καινούργιους δρόμους επικοινωνίας και διαφορετικούς τρόπους μάθησης.  Η  δοκιμασία της αναστολής εργασίας με την απομόνωση της καραντίνας και τον φόβο για την υγεία και την επιβίωση μας επέβαλαν την ιεράρχηση των αξιών της ζωής μας και της εργασίας μας.
Καταφέραμε και επανήλθαμε, τηρώντας τους υγειονομικούς  κανονισμούς ασφαλείας, τα σχέδιά μας ευοδώθηκαν , οι εξετάσεις της Royal Academy of Dance έγιναν  και η σκέψη που μου ερχόταν πολύ συχνά στο μυαλό από τις 11 Μαρτίου ήταν: Πόσο τυχεροί είμαστε που σ αυτή τη δοκιμασία μας η τεχνολογία μπόρεσε να μας υποστηρίξει!
Η χρονιά μας πλέον γίνεται 10μηνη.  Οι περισσότερες τάξεις του Μπαλέτου ξεκινούν την 1 Σεπτεμβρίου και θα τελειώνουν 30 Ιουνίου.
Την Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 ανοίγει η σχολή για εγγραφές και πληροφορίες και από την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου επιστρέφουμε στις τάξεις μας για χορό.
Λειτουργώντας  με τους υγειονομικούς κανόνες που ισχύουν και με υπευθυνότητα και σύνεση από όλους μας, η χρονιά θα κυλήσει ομαλά, δημιουργικά και χωρίς απρόοπτα.
Σας καλωσορίζω στη νέα  σχολική χρονιά
Νινέττα Τρυφωνοπούλου