Απολογισμός Σχολικής Χρονιάς 2018-2019

Πέρασε άλλη μία χρονιά γεμάτη.
Ξεκίνησε με την συμμετοχή 2 μαθητριών μας στις εξετάσεις του υπουργείου και την επιτυχία τους. Μαρία Δέσποινα κι Ευδοκία σας ευχόμαστε καλή αρχή στις σπουδές σας κι ελπίζουμε η φοίτηση στις σχολές σας να είναι αντάξια και καλύτερη των προσδοκιών σας !
Συγχαρητήρια στις μαθήτριες που έλαβαν μέρος στις εξετάσεις της Royal Academy of Dance για τα καλά τους αποτελέσματα και για την επιμελή δουλειά τους. Μπράβο κι όπως λέμε συνέχεια η σκέψη, η στοχευμένη δουλειά και η επιμέλεια φέρνουν τα καλά αποτελέσματα!
Η παράσταση της σχολής που έγινε στις 12 Μαΐου 2019 στο θέατρο Αλίκη, είχε μεγάλη επιτυχία!
Συγχαρητήρια στους δασκάλους για τις χορογραφίες τους και στους μαθητές/ μαθήτριες για την δουλειά και το κέφι τους! Το Όνειρο Καλοκαιρινής Νυκτός ήταν όνειρο που έγινε πραγματικότητα! Συγκινήθηκα πολύ με την έκπληξη που ετοίμασαν οι Μαργαρίτα και η Belinda με τις παλιές μαθήτριές μας για τα τριάντα χρόνια λειτουργίας της σχολής. Θα μου μείνει αξέχαστη!
Δυστυχώς, η ακαδημαϊκή χρονιά έκλεισε με την απώλεια της αγαπημένης συναδέλφου και συνεργάτιδας Μαργαρίτας Βουγιούκα… Θα είναι πάντα στην καρδιά μας.
Επιστρέφουμε στις 2 Σεπτεμβρίου 2019 για την καινούργια ακαδημαϊκή χρονιά με ανανεωμένες δυνάμεις και πάντα κέφι για χορό.
Νινέττα